Second Opinion

Daca exista un radar de medici, acela suntem noi. Pe baza unui proces riguros de selectie,Intermedicas cauta cei mai buni specialisti din institutii medicale private si de stat, de pe 3 continente.

Misiunea noastra este sa sustinem inovatia in domeniul medical si sa le oferim pacientilor acces la elitele medicale din intreaga lume.

Parteneriatele medicale create de Intermedicas numara peste 200 de medici si 90 de institutii medicale de renume international din Europa, Asia si SUA.

De cand s-au pus bazele Intermedicas, medici internationali din peste 20 de specializari au rezolvat cu succes cazurile grave ale pacientilor romani care ne-au solicitat second opinion.
”A cere a doua, a treia, a patra opinie medicala mergand din clinica in clinica la medici specialisti, cautand pe internet sau la recomandarea unor prieteni este o improvizatie, care poate sa nu dea rezultate, iar cheltuielile de sanatate, de timp si bani, versus posibilitatea unei solutii medicale incomplete, pot fi costisitoare. Nu ai certitudinea ca medicul care a tratat o cunostinta are rezultate la fel de bune si in cazul tau”, Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

TOP