Vania Limban, prima moașă independentă din România, se alătură echipei Intermedicas.

18/07/2016 Published in Noutati

Suntem onorați să anunțăm lansarea unui nou serviciu de asistență și consultanță pentru naștere.

Vania Limban este prima moașă independentă din România și are o experiență de peste 30 de ani în lucrul cu tinerele mame. A lucrat la Spitalul Universitar din București - Sala de Nașteri, iar de mai mult timp se dedică unor activități independente de pregătire pentru naștere unde, alături de o echipă specializată, susține programe de educație, gimnastică, aqua gym și masaj pentru gravide, mămici și bebeluși. Totodată participă ocazional la nașterea cu moașa dedicată sau asistență în travaliu.

Vania a urmat stagii de pregătire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scoția și la Georgetown University, în America. Despre nașterea în apă a învățat la un spital din Belgia. A lucrat în sala de nașteri a Spitalului Universitar București, iar din 2002 este manager la Active Family Center și continuă să ofere consultanță ca moașă.

Consultanța cu moașa de la Intermedicas îi permite gravidei sau tinerei mame să beneficieze de servicii specifice și totodată să învețe despre:

  • Sarcină și naștere: Tensiune Arteriala, puls, măsurare fund uterin, palpare abdominală; hemoroizi, edeme; vergeturi; sâni, burtica; înregistrare bătăi inimioară bebeluș pe mobil (grafic & sonor)
  • Tonifierea și pregătirea perineului pentru nașterea cu perineu intact, viață intimă fără probleme, sănătate urogenitală; retoniferea perineală după naștere
  • Pregătirea sânilor pentru alăptare și coaching postnatal pentru alăptare prin masajul efectuat de moașă
  • Tonifierea burticii după naștere: diastazis abdominalis; repunerea organelor genitale în poziția lor normală prin masajul realizat de moașă
  • Metode de atenuare a incontinenței urinare, prolapsului, vaginului slăbit la premenopauză & menopauză prin: gimnastică, masaj, epi-no.

TOP