Intermedicas, una dintre cele mai inovatoare companii din România

20/12/2017 Published in Noutati

Abonamentul Concierge Medicine, inițiat de Intermedicas la începutul anului 2017, a urcat Intermedicas în topul celor mai inovatoare companii din România, realizat de revista Business Magazin. Această distincție este cu atât mai importantă cu cât Intermedicas s-a alăturat astfel unor companii de renume din România precum Bitdefender, Telekom, GSK, ING, Orange, Pegas sau Emag.

Concept unic în România

Serviciul și conceptul de Concierge Medicine este unic pe piața din România. Spre deosebire de abonamentele medicale clasice, care au ca scop acoperirea unor nevoi medicale primare, Concierge Medicine este un produs care deservește atât afecțiunile mai puțin complicate, cât și cazurile medicale cele mai complexe. În plus, datorită rețelei extinse de parteneri incluși în abonament, pacientul are acces rapid la medici, clinici și spitale de top din țară și din străinătate.

Cazul medical ajunge la Concierge Center-ul Intermedicas, de aici fiind preluat de un doctor intregrator (Concierge Doctor).  Concierge Doctor-ul Intermedicas identifică problema medicală a pacientului pe care apoi îl programează la cel mai potrivit medic/unitate medicală din rețea. Urmează soluționarea problemei medicale și follow up. Pe tot parcursul acestui proces, Concierge Doctor-ul este în permanentă legătură cu pacientul și cu cei implicați în soluționarea problemei medicale a acestuia.

Mai multe detalii la: www.concierge-medicine.ro.


TOP