Intermedicas a lansat abonamentul de Concierge Medicine

11/07/2017 Published in Noutati

În premieră în România, Intermedicas a lansat abonamentul de CONCIERGE MEDICINE – www.concierge-medicine.ro, în colaborare cu operatori precum Sanador, Spitalul Monza, Centrul Medical Medsana sau Centrul Medical Academica.  

Concierge medicine reprezintă o abordare modernă a relației medic - pacient, prin care un consultant medical acompaniază pacientul în soluționarea problemei medicale. Prin această nouă abordare, piața serviciilor medicale trece la un nivel superior, oferind pacienților eficiență și siguranță.

Experiența pe care Intermedicas o are în Second Opinionpermite abordarea personalizatăa cazurilor medicale și accesul la elite medicale, având un rol de integrator pentru ceilalți patru furnizori de servicii.

„Din experiența mea ca promotor principal al abonamentelor medicale în România, am constatat nevoia de a remodela abonamentele medicale clasice care au devenit deja commodity. La Intermedicas am găsit posibilitatea de a folosi tot know-how-ul meu pentru a cizela aceste abonamente, cunoscând foarte bine care sunt punctele slabe și punctele forte”, declară Dr. Wargha Enayati, acționarul majoritar al Intermedicas și cel care a introdus abonamentele medicale pe piața din România.

Potrivit unui studiu realizat în SUA, pacienții care au apelat la Concierge Medicine au avut nevoie de 35% mai puține zile de spitalizare, au făcut cu 65% mai puține vizite la camera de gardă și cu 66% mai puține vizite la diferite specialități. În plus, în timp ce un medic obișnuit gestionează anual aproximativ 2.500 de pacienți, un concierge doctor se ocupă de doar 600 de pacienți, alocând cât mai mult timp necesar soluționării fiecărui caz medical în parte.

Informații detaliate despre beneficiile acestui nou concept de abonament găsiți la: www.concierge-medicine.ro.

 


TOP