Dr. Codruța Dijmărescu s-a alăturat echipei medicale Intermedicas

11/05/2018 Published in Noutati

Dr. Codruța Dijmărescu, medic specialist obstetrică-ginecologie, s-a alăturat, începând din luna mai, echipei medicale a Intermedicas. În 2009, medicul a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

În România, doamna dr. Dijmărescu a colaborat cu unități medicale de renume precum: Spitalul Clinic „Colţea”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” - Maternitatea Bucur, Institutul Naţional de Endocrinologie „C.I. Parhon”.

Dr. Codruța Dijmărescu are și experiență internațională: în perioada septembrie 2012 - octombrie 2013 a făcut un stagiu de ginecologie la CHU Mont-Godinne, Yvoir din Belgia, iar din octombrie 2013 până în octombrie 2014 a lucrat la Cliniques Universitaires Saint-Luc din Bruxelles.

În anul 2016, medicul a obținut Certificatul de competență în colposcopie, iar în 2018 a obținut Certificatul de competență în ultrasonografia obstetricală și ginecologică. Preocupată de excelenţă și cunoaștere în domeniul medical, Dr. Dijmărescu a participat la numeroase congrese interne şi internaţionale de specialitate. 


TOP