ImuPro 300

Obtine mai multe informatii

Programeaza-te!

Dieta sanatoasa va poate imbolnavi

Supraponderabilitate, probleme cu stomacul si colon iritabil, migrene, probleme de concentrare datorate alergiilor alimentare cu efect intarziat?

 

Sunteti familiarizat cu aceste probleme?

Probleme persistente cu stomacul? Flatulenta, constipatie sau diaree? Dureri frecvente de cap sau afectiuni recurente ale pielii (dermatita atopica, psoriazis)? Probleme de greutate sau chiar obezitate? Oboseala cronica?

Cauza acestor probleme cronice nu a fost inca clarificata. La scara larga, tratamentul aplicat graviteaza inca in jurul tratarii simptomatice. Din nefericire, cauzele nu au fost inca abordate. Poate fi necesar un tratament care sa dureze cativa ani - si unele forme de terapie pot implica in mod invariabil si efecte secundare nedorite. De multe ori insa, cauza poate ramane neclara in ciuda metodelor de investigare si diagnosticare complexe, si problemele pot continua.

Important pentru dumneavoastra de stiut:

Toate aceste simptome cronice pot fi provocate de alergii alimentare cu efect intarziat.

 

Intrebarea decisiva este:

Care este cauza acestor simptome si ce anume produce aceste stari? Numai atunci cand aceasta intrebare va gasi un raspuns, va fi posibil ca aceste probleme sa fie combatute.

Astazi stim ca multe dureri cronice pot fi cauzate de procese inflamatorii. Produsele alimentare pot fi triggeri pentru declansarea unor asemenea procese - cand anumiti anticorpi sunt creati. Acesti anticorpi pot fi descoperiti prin teste de sange. Aceasta inseamna ca puteti afla ce alimente va provoaca anumite probleme.

Multi oameni sufera de o alergie alimentara fara ca macar sa fie constienti de acest lucru. Cel mai adesea, problemele pot avea un spectru larg si apar la cateva ore sau chiar zile de la momentul consumarii unui anumit produs alimentar. Din acest motiv ar putea fi benefic sa se efectueze un test de sange care sa descopere aceste produse alimentare, facandu-le "vizibile" in acest mod.

 

Ce putem face?

Cu ajutorul unei tehnici de laborator speciale, testul de sange ImuPro300 identifica si masoare nivelul anticorpilor lgG specifici pentru 271 de produse alimentare. Valorile crescute de concentratie ale acestor anticorpi in sange vor oferi informatii asupra alimentelor la care prezentati intoleranti.

Va sunt apoi furnizate recomandari de dieta individualizate pe baza rezultatelor testului personal: Veti afla astfel produsele alimentare pe care ar trebui sa le evitati pentru o anumita perioada de timp si veti primi de asemenea o carte de bucate personalizata cu sugestii pentru pregatirea unei diete apetisante de care sa va bucurati ca alternativa.

Intrebati medicul dvs. despre testul ImuPro300. Acesta va va putea furniza informatii suplimentare despre testul ImuPro300 si utilitatea lui in abordarea terapeutica a afectiunii dvs. cronice.

 

Avantajele Testului ImuPro300:

• Identificarea cauzelor in locul tratarii simptomelor pe perioade lungi

• Rezultate rapide si documentatie individualizata dupa aproximativ 10 zile

• Identificarea intolerantelor pentru aproximativ 270 de produse alimentare, coloranti si conservanti

Analiza de laborator de cea mai buna calitate

• Cartea pacientului cu informatii si sfaturi practice de implementare a dietei

• Carte de bucate individualizata cu aproximativ 100 de retete specifice

 

Cand ar trebui sa considerati utilizarea ImuPro 300?

Flatulenta, constipatie, diaree, sindromul colonului iritabil

Fluctuatii mari de crestere sau scadere in greutate, de la o zi la alta

Dureri de cap recurente, depresie, dificultati de concentrare, oboseala cronica

ADHD, autism

Afectiuni ale pielii, dermatita atopica, neurodermatita, psoriazis

Dureri articulare

Oboseala frecventa dupa mese

Probleme de greutate si obezitate

Boli autoimune


TOP