Health Check-up in Munchen, Germania

Obtine mai multe informatii

Programeaza-te!

O detectare timpurie inseamna un tratament cu rezultate mai bune. Preventia devine astfel cruciala pentru asigurarea starii noastre de bine.

 

Diagnoseklinik este centrul medical din Munchen specializat in programe de preventie, cu focus special pe afectiunile oamenilor de cariera. Cele mai accesate programe sunt Burnout check-up si Basic check-up. Ele pot fi acomodate intr-o singura zi si sunt adaptate la specificul fiecarui individ.

 

A) Burnout check-up

Stresul de lunga durata duce la bolile cele mai temute in societatea noastra bazata pe performanta: cancer, atac de cord sau depresie.

Starea permanenta de tensiune care persista in corp dauneaza grav creierului si inimii, slabeste memoria si sistemul imunitar, cauzeaza dureri de stomac, greata, scade libidoul, duce la scaderi in greutate si depresie. Slabiciunea, lipsa de energie sau letargia pot fi incadrate ca stari de epuizare.

Burnout check-up-ul efectuat de medicii de la Diagnoseklinik determina cu acuratete cat de stresat este corpul si de ce nutrienti are nevoie ca sa-si recapete echilibrul. Echipa medicala se concentreaza pe primele semne de suprasolicitare si dezvolta un plan de tratament pentru burnout si sindromul de oboseala cronica. Puterea mentala (capacitatea de concentrare, memoria, dispozitia si echilibrul emotional) sunt intarite, astfel incat sa constituie o armura impotriva stresului si sa inlesneasca echilibrul cariera – viata profesionala.

 

Burn out check-up

- anamneza medicala si psihologica

- teste psihologice specifice pentru identificarea burnout-ului

- examen complet neurologic

- consult si plan de nutritie

- examen cardiologic si endocrinologic (daca e necesar)

- profil individual de stress

- raport medical si psihologic comprehensiv, cu recomandari ulterioare

- teste de laborator: hormoni si micronutrienti

Testam nivelul substantelor vitale de care corpul are absoluta nevoie, in perioade de solicitare. Spre exemplu, nivelul de serotonina contribuie decisiv la un somn linistitor.

- screening pentru disfunctii ale memoriei (teste clinice si de laborator)

- stimulare magnetica transcraniana

TMS este o procedura medicala non-invaziva utilizata in tratamentul afectiunilor cauzate de stress, al depresiei, al afectiunilor care implica o activatte neuronala dezorganizata

 

 

B) Basic check-up

Un stil de viata sanatos, imbinat cu utilizarea constiincioasa a evaluarilor medicale preventive, asigura mai mult de 70% din starea de bine a individului.

Primul pas in asigurarea sanatatii este programarea unei evaluari comprehensive a starii medicale. In urma Basic check-up-ului, medicii Diagnoseklinik vor avea o imagine de ansamblu asupra sanatatii individului si vor fi in masura sa elaboreze un plan medical preventiv, croit pe specificul fiecarui pacient.

 

Basic check-up

- anamneza medicala

- examen clinic (inclusiv ecografie abdominala, de tiroida)

- examen cardiovascular (inclusiv EKG, EKG de efort, ecografie cardiaca, eco Doppler al arterei carotide)

- examen pulmonar (inclusiv spirometrie)

- teste de laborator (biochimie din sange si urina)

- fitness check-up (teste de rezistenta fizica, inclusiv testarea pragului metabolismului anaerob (lactate threshold test)

- RMN whole body

 

Pentru programe personalizate sau orice informatii suplimentare pe marginea produselor de preventie, echipa Intermedicas va sta la dispozitie, cu drag de sanatate!

 


TOP