Prof. Dr. Victor Stoica

Prof. Dr. Victor Stoica

GASTROENTEROLOGIE: Prof. Dr. Victor Stoica

Consultatii Intermedicas: La solicitare

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: gastroenterologie, reumatologie, medicina interna, hepatologie.

Autor al peste 137 de lucrari publicate in domeniul medicinei interne, Prof. Univ. Dr. Victor Stoica este in prezent Seful Disciplinei de Medicina Interna si Reumatologie la Spitalul Clinic „Dr. Ioan Cantacuzino” si Seful Sectiei Clinice de Medicina Interna, cu competente in Managementul sistemelor de sanatate obtinute in 1995 de la Galillee College din Israel.

In cei 45 de ani de experienta, Dr. Stoica a preluat diferite functii precum cea de profesor universitar la Clinica de Medicina Interna si Reumatologie a Spitalului Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, conducator de doctorat din 2001 pana in prezent, director la D.M.S.M.B al „Programului de imbunatatire a asistentei medicale de urgenta a Municipiului Bucuresti”, dar si Decan an Facultatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, membru in Consiliul si in Senatul Facultatii,. De asemenea, Prof. Univ. Dr. Victor Stoica a realizat o serie de cercetari in domeniul gastroenterologiei, foarte benefice in domeniu, ce au reconfirmay competentele sale ca medic si ca profesor universitar.

Premiat cu Diploma de Onoare Universitara a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Dr. Stoica a fost si este membru in diferite societati si consilii precum Comitetul Stiintific al Romanian Journal of Hepatology, Adunarea Generala Nationala a Colegiului Medicilor, Comitetul National al Societatii Romane de Medicina Interna (2003-2012) ; Vicepresedinte al Asociatiei Decanilor Facultatilor de Medicina din Romania (2009-2011), Vicepresedinte al Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului (2000 – 2002).

Printre lucrarile de renume publicate se numara si Tratatul de Medicina Interna (trei volume), Actualitati in Gastroenterologie si Hepatologie (2003), Tratatul de Hepatologie (2004), Actualitati in diagnosticul si tratamentul hepatitelor cornice virale (2008), Imagistica la bolnavii cardiaci – din pagina cartii la ecranul computerului (2011) si Compendiu de specialitati medico-chirurgicale (2016).

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

Dr. Youssef Tammam
Dr. Youssef Tammam

Chirurgie Cardiaca

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica - ginecologie

Dr. Andreas Vythoulkas
Dr. Andreas Vythoulkas

Obstetrica-ginecologie

Dr. Ruxandra Vlădescu
Dr. Ruxandra Vlădescu

IMAGISTICA - ECOGRAFIE

Dr. Gabriel Gogescu
Dr. Gabriel Gogescu

CHIRURGIE ONCOLOGICA

Dr. Cristian Rădoi
Dr. Cristian Rădoi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Gabriela Popescu
Dr. Gabriela Popescu

CHIRURGIE VASCULARĂ

TOP