RO | EN
  LOGIN PACIENT | CONT NOU
Pachete medicale
< pachetul anterior
GINECOLOGIE - CONSULT PERSONALIZAT
UROLOGIE - CONSULT DE SPECIALITATE
SPECIALITATI ACOPERITE:
PARTENERI:


Despre urologie si andrologie:
Urologia este specialitatea chirurgicala ce se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului reno-urinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra) si de sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostata si penis).
Abordarea medicala a unor afectiuni urologice (ca, de exemplu, infectii urinare, hipertrofie benigna de prostate, calculi/litiaza renala) este combinata cu remedierea chirugicala a anomaliilor congenitale sau a unor cancere in sfera genito-urinara. Totodata, urologia pune accent pe investigarea incontinentei urinare, disfunctiilor sexuale, a infertilitatii masculine, putand analiza chiar si disfunctii ale copiilor, situatie in care se vorbeste despre urologie pediatrica.
Urologia este strans legata de alte domenii medicale: andrologie, nefrologie, ginecologie si oncologie.
Andrologia este ramura a medicinei care studiaza fiziologia si patologia organelor sexuale masculine. Este un domeniu complex care se ocupa cu studiul elementelor anatomice, biologice si psihice care concura la buna functionare a aparatului urogenital masculin. Infertilitatea masculina, impotenta (disfunctia erectila) sau ejacularea precoce sunt numai cateva exemple de probleme sexuale masculine care beneficiaza de evaluare, tratament si consiliere andrologica.


Continutul pachetului medical:
a) Pachetul de baza Check-up Urologie pe care vi-l oferim face parte din categoria investigatiilor preventive si cuprinde urmatoarele investigatii:
 • Anamneza - medicul discuta cu pacientul pentru a afla cat mai multe despre istoricul afectiunii sau despre posibilele afectiuni ce au fost tratate in trecut; toate informatiile oferite trebuie sa fie cat mai corecte si mai complete, pentru a-i putea oferi medicului o mai buna imagine asupra starii dumneavoastra de sanatate;
 • consultatie generala si examen fizic;
 • consult ecografic (inclusiv endorectal 3D);
 • analize de laborator in functie de comorbiditatea pacientului (sumar de urina, PSA si FreePSA, Biochimie pentru investigarea functiilor renale si hepatice);
 • rezumat, concluzii si recomandari.
 • b) Daca, pe baza istoricului dumneavoastra medical, medicul decide o investigare mai complexa a functiilor aparatului reno-urinar, se vor efectua urmatoarele investigatii:
 • cistoscopie;
 • urografie;
 • flow-metrie - investigatii de urodinamica;
 • RMN si angioRM;
 • Punctie biopsie si examen anatomopatologic cu diagnosticare histologica si imunohistochimica a celulelor tumorale;
 • Interventii chirurgicale de specialitate - chirurgie renala laparoscopica pentru tumori sau calculi si malformatii congenitale (ex. hipospadias);
 • Chirurgie endoscopica: chirurgia endoscopica a prostatei, resectie in solutie salina, bipolara, laserterapia prostatei (LASER transuretral GreenLight);
 • Chirurgia tumorilor de prostata - deschis sau laparoscopic;
 • Analiza anatomopatologica a produselor prelevate (tesut, calculi, produse biologice);
 • Investigatii si analize de laborator in sfera andrologiei (disfunctii sexuale, infertilitate, ejaculare precoce, boala La Peyronie, andropauza) - spermograma, analize hormonale (48 ore), ecografie testiculara si peniana.
 • Aceste investigatii complexe presupun internarea pacientului in clinica si, implicit, prelungirea sederii. Informatii referitoare la durata estimativa in care se vor efectua analizele suplimentare ce au fost recomandate, va vor fi transmise dupa evaluarea dosarului medical de catre medicul curant.


  Alte informatii referitoare la acest pachet medical:
  Pretul acestui pachet medical este unul orientativ si se refera strict la consultul preventiv (ce cuprinde: anamneza, consultatie generala si examen fizic, consult ecografic, analize de laborator, rezumat, concluzii si recomandari), putand varia in functie de complexitatea investigatiilor ce se recomanda a fi efectuate. Tariful final va fi comunicat in mod transparent, in urma analizei documentatiei medicale de catre medicul primar urolog, Dr. Gusbeth.

  In pretul pachetului medical este inclusa cazarea pentru o noapte la Hotel Kraft, Munchen, in camera single, cu mic dejun inclus.

  Aditional, va putem pune la dispozitie servicii optionale, respectiv: insotitor INTERMEDICAS pe durata deplasarii, al carui scop este de a facilita comunicarea dintre dumneavoastra si domnul Dr. Gusbeth; organizare deplasare (rezervari bilete avion, rezervari hotel).


  Cat dureaza consultatia?
  Aceaste examinari sunt realizate intr-o singura zi, urmand ca in urmatoarea zi sa fie analizate rezultatele si sa se stabileasca un diagnostic si un tratament adecvat, in situatia in care se impune.

  Consultatia se va desfasura in baza unei programari efectuate in prealabil de catre personalul INTERMEDICAS, tinand cont de disponibilitatea dumneavoastra. Programarea va fi respectata intocmai, astfel ca intr-o singura zi vei putea beneficia de un consult general, efectuat de catre unul dintre cei mai buni medici specialisti in urologie din Germania, intr-un mediu care inspira incredere, siguranta si, nu in ultimul rand, profesionalism.


  Unde au loc investigatiile specialistului in urologie?
  Investigatiile de specialitate se vor desfasura in cadrul cabinetului privat al domnului Dr. Med. Georg Gusbeth, care este dotat cu toata aparatura necesara investigatiilor in acest domeniu. Cabinetul este localizat in orasul Munchen (Germania), la o distanta de doar 2 ore fata de Bucuresti, in cazul unui zbor cu avionul.


  Despre Dr. Med. Georg Gusbeth - medic primar urolog:
  In ceea ce priveste experienta profesionala a dl. Dr. Gusbeth, de-a lungul timpului a desfasurat o serie de activitati, precum:
 • 1990 - 1996: Student la Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti;
 • 1996 - 2002: Rezident, avand ca specialitate medicala urologia la Spitalul Universitar Munchen / Centrul Medical Grosshadern si la Klinikum Kempten, Departamentul de Urologie; de asemenea, a efectuat si practica chirurgicala la: Maria Theresia Clinica din Munchen;
 • 2002: Sustinerea examenului de specialitate in Urologie;
 • 2004: Medic Primar Urolog la Klinikum Grosshadern, Ludwig-Maximilians University, Munchen;
 • 2004 - 2006: Crearea Departamentului de Urologie in Clinica Ebersberg; medic curant la spitalul Ebersberg;
 • 2006 - 2008: Director departament ambulator Urologie, Ritzensee clinica privata, Saalfelden (langa Salzburg);
 • 2008 aprilie: Infiintarea unui cabinet particular; medic curant in Clinica Medicala Isar din Munchen.

 • Membru al:
 • Societatii Germane de Urologie;
 • Societatii Austriece pentru Urolgie.
 • Alte activitati desfasurate de Dr. Med. Georg Gusbeth: Profesor asociat la Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii din Oradea.


  Va stam la dispozitie pentru orice intrebari referitoare la acest pachet medical. Datele noastre de contact le puteti gasi aici.

  PACHETE MEDICALE
  SPECIALITATI
  INFORMATII
  SERVICII MEDICALE


  CONSULTATII MEDICALE DE SPECIALITATE

  SPECIALITATE:
  La anumite intervale de timp, lunar sau trimestrial, specialistii cu care colaboram, acorda consultanta si consultatii medicale, la cabinetele Intermedicas din Bucuresti.


  URGENTE MEDICALE - TRATAMENTE SI INTERVENTII IN STRAINATATE

  SPECIALITATE:
  In cazul unei urgente medicale este prioritar sa ajungeti in cel mai scurt timp intr-o unitate medicala dotata corespunzator pentru stabilizarea si ameliorarea starii dumneavoastra de sanatate. Terapia si tratamentul aplicate conform celor mai bune standarde sunt extrem de importante in astfel de si


  MONITORIZARE LA DOMICILIU

  SPECIALITATE:
  In situatia in care ati suferit o interventie chirurgicala sau v-a fost administrat un tratament medical, pentru o mai buna recuperare, va recomandam sa ne solicitati serviciile de monitorizare la domiciliu. Medicii de la INTERMEDICAS WORLDWIDE va vor:acorda consultatii si controale medicale la domi


  TRANSPORT MEDICAL DE URGENTA

  SPECIALITATE:
  In cazuri speciale, atunci cand este necesar transport medical aerian sau terestru specializat, este important sa optati pentru o companie cu toate standardele de transport si acces indeplinite, precum si personal medical autorizat la bord.


  TRATAMENT MEDICAL IN STRAINATATE

  SPECIALITATE:
  Dorim sa beneficiati de cele mai adecvate solutii si planuri de tratament, investigatii si/sau interventii chirurgicale, in timp util. Domeniul medical cuprinde o serie de activitati si proceduri complexe, fiind adesea limitat ca urmare a lipsei infrastructurii necesare. Totodata, este puternic infl

  TESTIMONIALE
  © INTERMEDICAS 2014 - Servicii medicale internationale 2011
  Certificat ISO - Pending
  ambulanta medicala, medo brasov, consultatii domiciliu, ingrijiri domiciliu, servicii medicale internationale, teste ADN, teste de paternitate, medic de familie, medicina muncii, permanenta medicala, analize medicale domiciliu, acupunctura Zhendao