Dr. Georg Gusbeth

Dr. Georg Gusbeth

UROLOGIE: Dr. Georg Gusbeth

Consultatii Intermedicas: La solicitare (mai mult de 5 pacienti)

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: urologie, ecografie urologie, chirurgie urologica, uretrocistoscopie, urologie pediatrica, chirurgie urologica pediatrica, chirurgia uretrei, chirurgia hipospadiasului, urologie oncologica, infertilitate, chirurgie laparoscopica, endoscopie inalta percutanata.

Dr. Georg Gusbeth, medic primar urolog, are o experienta de peste 20 de ani si se bucura de o vasta recunoastere in lumea medicala germana. In prezent, face parte atat din Societatea Germana de Urologie, cat si din cea austriaca. Incepand cu anul 2012, Dr. Gusbeth se dedica pacientilor romani, cautand in permanenta cele mai bune si eficiente tratamente chirurgicale sau conservative pentru afectiuni complexe.

In fiecare luna, Dr. Georg Gusbeth gestioneaza circa 500 de pacienti. Printre acestia sunt pacienti care vin la controale de rutina, pacienti care au probleme de sanatate si, bineinteles, urgentele medicale. Afectiunile cu care Dr. Gusbeth se confrunta cel mai adesea sunt adenomul de prostata, cancerul de prostata, cancerul de vezica si litiaza renala. Varsta medie a pacientilor cu care interactioneaza este de 55-60 de ani, 65% dintre acestia fiind barbati.

Experienta acumulata de-a lungul timpului, in centre medicale din Germania si Austria precum Isar Klinikum din Munchen, clinica privata Ritzensee din Austria, Grosshadern Klinikum sau Ebersberg Klinikum, i-au permis o abordare medicala actualizata normelor si inovatiilor mondiale.

Totodata, Dr. Gusbeth desfasoara activitati didactice si pedagogice in calitate de profesor asociat la Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii din Oradea.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

Dr. Youssef Tammam
Dr. Youssef Tammam

Chirurgie Cardiaca

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica - ginecologie

Dr. Andreas Vythoulkas
Dr. Andreas Vythoulkas

Obstetrica-ginecologie

Dr. Ruxandra Vlădescu
Dr. Ruxandra Vlădescu

IMAGISTICA - ECOGRAFIE

Dr. Gabriel Gogescu
Dr. Gabriel Gogescu

CHIRURGIE ONCOLOGICA

Dr. Cristian Rădoi
Dr. Cristian Rădoi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

TOP