Dr. Monica Bolocan

Dr. Monica Bolocan

PSIHOLOGIE: Dr. Monica Bolocan

Consultatii Intermedicas: În zilele de luni și marți

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiză: evaluare psihologică și neuro-psihologică, evaluare funcțională, cognitivă și emoțională, evaluare WISC, evaluare și consiliere pentru ADHD, autism, tulburări de învățare.

Psihologul pentru copii, Monica Bolocan, s-a alăturat echipei Intermedicas

Monica Bolocan, psiholog clinician, educațional și școlar, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, s-a alăturat echipei de medici a Intermedicas.

Monica este practician acreditat de University of Queensland, Australia – cu formare în Marea Britanie, în programul de parenting fundamental științific Triple P, program recunoscut și utilizat în peste 25 de țări.

De asemenea, este practician acreditat de Feuerstein International Institute, în metoda Feuerstein de evaluare și dezvoltare a inteligenței, metodă utilizată cu succes în întreaga lume (peste 60 de țări).

Absolventă a Facultății de Psihologie, Universitatea București (1990-1995), Monica a beneficiat și de formare postuniversitară în „Psihologia dezvoltării și învățării la copii”, la The Open University din Marea Britanie. 

Monica Bolocan este specializată în:

  • evaluare psihologică și neuro-psihologică
  • evaluare funcționala cognitivă și emoțională
  • evaluare WISC
  • evaluare și consiliere pentru ADHD, autism, tulburări de învățare

Mai multe informații despre studii, specializări și acreditări ale psihologului Monica Bolocan, găsiți pe: www.psiholog-pentru-copii.ro.

Monica va fi prezentă la Intermedicas de 2 ori pe săptămână, în zilele de luni și marți. Pentru programări:  021 222 13 70.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

TOP