Dr. Mircea Schmidt

Dr. Mircea Schmidt

ORTOPEDIE: Dr. Mircea Schmidt

Consultatii Intermedicas: 22 iulie

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: ortopedie, ortopedie pediatrica, traumatologie, medicina sportiva, chirurgia coloanei vertebrale, chirurgie ortopedica, reumatologie, chirurgia genunchiului, chirurgia piciorului, chirurgia soldului, chirurgia umarului.

Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul ortopediei, traumatologiei si al medicinei sportive, Dr. Mircea Schmidt este recunoscut ca fiind primul medic din Munchen care a primit aprobarea pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute in vitro. In prezent, este Directorul sectiei de Ortopedie, Traumatologie si Chirurgie a Coloanei Vertebrale al clinicii Chirurgische – Munchen.

Dr. Schmidt este acreditat de catre Asociatia Medicala din Frankfurt si de catre Asociatia Medicala din Munchen, pe lista pacientilor sai din Germania regasindu-se numeroase persoane publice cunoscute la nivel mondial, precum si o serie de sportivi de performanta.

Dr. Schmidt efectueaza o serie de interventii bazate pe diverse proceduri medicale, precum: implant proteza coloana vertebrala (cervicala, lombara), interventii minim invazive la nivelul coloanei (IDIET, cateterism spinal), kiphoplastie, implant proteze (umar, genunchi, sold), interventii pentru tumori osoase, transplant celule stem, nucleoplastie endoscopica, artroscopie umar, artroscopie genunchi, reconstructii osteo-articulare, chirurgia mainii si a plantei piciorului sau microchirurgie.

Incepand cu anul 1991, Dr. Med. Mircea Schmidt a profesat in unele dintre cele mai renumite centre medicale din Germania, mai intai in calitate de chirurg practician si cercetator in departamentul de Traumatologie si Chirurgie Reconstructiva a Mainii din cadrul Universitatii Ulm, apoi ca medic specialist la Clinica de Chirurgie Cardio-Vasculara si Toracica si, ulterior, la clinica Universitatii din Gottingen. Din anul 2000, Dr. Schmidt a practicat in cadrul clinicii Kassel, apoi la Spitalul Bad Pyrmont.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

TOP