Dr. Ioana Mîndruță

Dr. Ioana Mîndruță

NEUROLOGIE: Dr. Ioana Mîndruță

Consultatii Intermedicas: In fiecare joi

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: epileptologie generala si evaluare prechirurgicala, electrofiziologie, electro-encefalografie (EEG), electromiografie (EMG) si potentiale evocate (PE).

Cu o experienta de peste 20 de ani in neurologie , dr. Ioana Mandruta este medic primar cu specializare in epilepsie generala si evaluare prechirurgicala, la Unitatea de Monitorizare a Epilepsiei si Somnului, Laboratorul de Neurofiziologie Clinica din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. De asemenea, Dr. Mandruta este in prezent Conducator al Unitatii pentru Monitorizare a Epilepsiei din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti si Coordonator al Programului National pentru Tratamentul Epilepsiei Farmacorezistente. Din 2008, este si Vicepresedinte al Societatii Romane de Neurofiziologie, precum si lector al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila” din Bucuresti.

Pe langa experienta vasta in domeniu, practica internationala la Spitalul Universitar Grenoble din Franta si studiile internationale de Stereo Electro-encefalografie din Lyon si Venetia, o recomanda pe Dr. Ioana Mandruta drept unul dintre marii specialisti romani in epilepsie. In plus, este fondator al primei unitati de Monitorizare Video EEG pentru adultii cu epilepsie, unitate care, in 2011, a devenit Centru National pentru evaluarea prechirurgicala a epilepsiei.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

TOP