Dr. Raluca Trifanescu

Dr. Raluca Trifanescu

ENDOCRINOLOGIE: Dr. Raluca Trifanescu

Consultatii Intermedicas: 22 iulie

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: endocrinologie, tumori endocrine, hipertensiune arteriala endocrina, adenoame hipofizare, endocrinologie oncologica, endocrinologie cardiovasculara.

Dr. Raluca-Alexandra Trifanescu este, in prezent, sef de lucrari la Disciplina de Endocrinologie a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” si medic primar endocrinologie la Institutul National de Endocrinologie „C. I. Parhon”, Bucuresti. Bazele teoretice si cooperarea in echipe multidisciplinare de profesionisti in domeniu, i-au permis rezolvarea cu succes a peste 4.000 de cazuri complexe, in cei peste 16 ani de experienta in endocrinologie.

Pregatirea stiintifica este permanent o prioritate, prin participarea in calitate de cursant, apoi de lector, la cursurile de perfectionare in endocrinologie cardiologica, tiroidologie si endocrinologie oncologica.

Alaturi de colectivele de cercetare in endocrinologie sau pluridisciplinare, Dr. Raluca Trifanescu a realizat importante cercetari clinice in domeniul adenoamelor hipofizare, al tumorilor neuroendocrine, al patologiei tiroidiene induse de amiodarona si al hipertensiunii arteriale endocrine, comunicate in cadrul reuniunilor nationale si internationale sau publicate in diferite publicatii de specialitate (European Journal of Endocrinology, Clinical Endocrinology Oxf, Acta Endocrinologica, Maedica, Rom J Morphol Embryol, J Med Life).

In calitate de membru al Society for Endocrinology (UK), European Society of Endocrinology, American Association of Clinical Endocrinologists si al European Thyroid Association, Dr. Raluca Trifanescu, participa la activitati de schimb de bune practici si experienta in domeniul endocrinologiei la nivel international.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

TOP