Dr. Raluca Trifănescu

Dr. Raluca Trifănescu

ENDOCRINOLOGIE: Dr. Raluca Trifănescu

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiză:

  • endocrinologie
  • tumori endocrine
  • adenoame hipofizare
  • densitometrie clinica
  • endocrinologie oncologică

Dr. Raluca-Alexandra Trifănescu este, în prezent, șef de lucrări la Disciplina de Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și medic primar endocrinologie la Institutul Național de Endocrinologie „C. I. Parhon”, București. Bazele teoretice si cooperarea în echipe multidisciplinare de profesioniști în domeniu, i-au permis rezolvarea cu succes a peste 4.000 de cazuri complexe, în cei peste 16 ani de experiență în endocrinologie.

Pregătirea științifică este permanent o prioritate, prin participarea, în calitate de cursant, apoi de lector, la cursurile de perfecționare în endocrinologie cardiologică, tiroidologie și endocrinologie oncologică.

Alături de colectivele de cercetare în endocrinologie sau pluridisciplinare, Dr. Raluca Trifănescu a realizat importante cercetări clinice în domeniul adenoamelor hipofizare, al tumorilor neuroendocrine, al patologiei tiroidiene induse de amiodarona și al hipertensiunii arteriale endocrine, comunicate în cadrul reuniunilor naționale și internaționale sau publicate în diferite publicații de specialitate (European Journal of Endocrinology, Clinical Endocrinology Oxf, Acta Endocrinologica, Maedica, Rom J Morphol Embryol, J Med Life).

În calitate de membru al Society for Endocrinology (UK), European Society of Endocrinology, American Association of Clinical Endocrinologists și al European Thyroid Association, Dr. Raluca Trifănescu, participă la activități de schimb de bune practici și experiență în domeniul endocrinologiei la nivel internațional.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

Dr. Youssef Tammam
Dr. Youssef Tammam

Chirurgie Cardiaca

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica - ginecologie

Dr. Andreas Vythoulkas
Dr. Andreas Vythoulkas

Obstetrica-ginecologie

Dr. Ruxandra Vlădescu
Dr. Ruxandra Vlădescu

IMAGISTICA - ECOGRAFIE

Dr. Gabriel Gogescu
Dr. Gabriel Gogescu

CHIRURGIE ONCOLOGICA

Dr. Cristian Rădoi
Dr. Cristian Rădoi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

TOP