Dr. Ruxandra Vladescu

Dr. Ruxandra Vladescu

IMAGISTICA - ECOGRAFIE: Dr. Ruxandra Vladescu

Consultatii Intermedicas: In fiecare luni

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: radiologie, medicina nucleara, ecografie nivel II, CT, tomografie computerizata, oncologie si cardiologie nucleara, cardiologie nucleara, imagistica medicala.

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Dr. Vladescu Ruxandra este medic primar radiologie cu competenta de medicina nucleara, ecografie la nivel II, CT si management sanitar. De asemenea, Dr. Vladescu este membra a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie, a societatii Europene de Ultrasonografie, a Societatii Europene de Medicina Nucleara si a Societatii Romane de Medicina Nucleara – societati romanesti si internationale.

Deoarece o astfel de meserie necesita pregatire stiintifica si o continua dezvoltare, dr. Vladescu a urmat diverse cursuri si specializari pe toata perioada de 37 de ani de experienta. Printre cele mai recente se afla specializarea in tomografie computerizata, ultrasonografia 4D (alaturi de profesorul Kratochwil de la Cluj), curs de perfectionare in probleme de oncologie si cardiologie nucleara (ESNM – Croatia), oncologie nucleara (ESNM – Slovenia), probleme in oncologie nucleara (Centrul de oncologie Henri Becquerel – Rouen), cardiologie nucleara.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

TOP