Dr. Gabriel Gogescu

Dr. Gabriel Gogescu

CHIRURGIE ONCOLOGICA: Dr. Gabriel Gogescu

Consultatii Intermedicas: In fiecare vineri

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: chirurgie oncologica, gineco-oncologie, chirurgie laparoscopica.

Dr. Gabriel Gogescu este in prezent medic primar chirurgie la Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucuresti , cu o activitate de diagnostic, tratament si prevenire pentru bolnavi oncologici. De asemenea, este membru al numeroase societati precum Societatea Romana de Chirurgie, Societatea Romana de Oncologie, ESSO (European Society of Surgical Oncology – Societatea Europeana de Oncologie Chirurgicala) si ESO (European Society of Oncology – Societatea Europeana de Oncologie).

Absolvent al facultatii Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, in anul 1984, obtine supraspecializare in Chirurgie Oncologica si Gineco-Oncologie in anul 2000. In anul 2015, obtine titulul de Doctorat din partea Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”. In peste cei 39 de ani de experienta in domeniu, dr. Gogescu este autor al numeroase lucrari de specializare publicate, precum: Reconstructia Sanului - postmastectomie cu implant salin – experienta Institutului Oncologic Bucuresti, Septicemii cu bacilli gram – negative.

Datorita faptului ca medicina se afla intr-o dezvoltare continua, dr. Gogescu participa constant la congrese si conferinte profesionale nationale si internationale, pentru a fi la curent cu ultimele noutati si descoperiri din domeniu.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

TOP