Dr. Dragos Predescu

Dr. Dragos Predescu

CHIRURGIE GENERALA: Dr. Dragos Predescu

Consultatii Intermedicas: La solicitare

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: chirurgie generala, chirurgie laparoscopica, chirurgie oncologica, chirurgie digestiva, chirurgie pancreatica.

Unul dintre marii specialisti romani, cu o pregatire stiintifica de exceptie si cu experienta vasta in cei 21 de ani de la absolvirea Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Dr. Dragos Predescu este medic primar in chirurgie generala si asistent universitar al facultatii pe care a absolvit-o, sef de lucrari si doctor in stiinte medicale.

Experienta bogata dobandita la nivel national si international in domeniu il recomanda pe Dr. Dragos Predescu in topul celor mai buni medici romani. De-a lungul timpului a fost recunoscut prin acordarea a numeroase burse de merit sau de absolvire de cursuri din Strasbourg, Franta: Advanced Course in Laparoscopic Gastric Surgery – 2000, Advanced Course in Laparoscopic Hernia Repair – 2000, Advanced Course in Laparoscopic Digestive Surgery – 2003.

In prezent, Dr. Predescu este membru activ al cinci societati: Societatea Romana de Chirurgie, European Digestive Surgery Society, Asociatia Romana pentru Chirurgie Endoscopica si alte Tehnici Interventionale, Societatea Romana de Gastroenterologie si Societatea Romana de Chirurgie Endoscopica.

Dr. Predescu a publicat 27 de lucrari stiintifice, 102 lucrari in volumele unor manifestari nationale si internationale recunoscute (ISSI si ISBN) si 115 lucrari comunicate. De asemenea, detine 11 carti publicate in calitate de autor si co-autor, a participat in calitate de membru colectiv la 5 proiecte de cercetare si a obtinut 2 burse de cercetare din programe nationale si internationale.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

Dr. Youssef Tammam
Dr. Youssef Tammam

Chirurgie Cardiaca

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica - ginecologie

Dr. Andreas Vythoulkas
Dr. Andreas Vythoulkas

Obstetrica-ginecologie

Dr. Ruxandra Vladescu
Dr. Ruxandra Vladescu

IMAGISTICA - ECOGRAFIE

Dr. Gabriel Gogescu
Dr. Gabriel Gogescu

CHIRURGIE ONCOLOGICA

Dr. Cristian Rădoi
Dr. Cristian Rădoi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

TOP