Şef de Lucrări Dr. Corina Grigoriu

Şef de Lucrări Dr. Corina Grigoriu

OBSTETRICA-GINECOLOGIE: Şef de Lucrări Dr. Corina Grigoriu

Consultatii Intermedicas: Miercuri 15:00-20:00 sau la solicitare (vineri)

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: obstetrica-ginecologie, colposcopie, histeroscopie, endoscopie ginecologica, patologia colului uterin, medicina perinatala, patologia obstetrica infectioasa, tehnici de reproducere asistata, citodiagnostic.

Supraspecializata in colposcopie, dr. Corina Grigoriu este in prezent medic primar in obstetrica-ginecologie in clinica de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, sef de lucrari al Catedrei de obstetrica-ginecologie in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si doctor in stiinte medicale.

In cei 24 de ani de experienta, Dr. Grigoriu a devenit membra a diverse activitati de cercetare stiintifica, dar si membra a unor societati precum Societatea Romana de Obstetrica si Ginecologie, afiliata FIGO, Societatea Europeana de Contraceptie, Societatea Romana de Ginecologie Endocrinologica, Asociatia Romana de Medicina Perinatala si Asociatia Medicala de Menopauza din Romania.

Dr. Grigoriu este autoare a monografiei „Hipertensiunea indusa de sarcina”, co-autoare pentru diverse volume publicate de Editura Universitara „Carol Davila” Bucuresti. Este absolventa de master in psihoterapii psihanalitice si master in managementul sanatatii publice si a serviciilor de sanatate.

Dr. Corina Grigoriu a luat parte la diferite cursuri si stagii de pregatire nationale si internationale, vitale pentru activitatea de medic primar. Printre acestea se numara si cursul de Ginecologie infantila (Bucuresti, 1995), primul workshop clinic de laparoscopie ginecologica (Bucuresti, 1996), infertilitatea cuplului si reproducere umana asistata (Pecs, 1999), intalnirea expertilor în patologia infectioasa a tractului genital inferior (Praga, 2008). De asemenea, a fost membru al delegatiei Romaniei la „Training Workshop of the World Health Organization (WHO) for Women in Central and Eastern Europe (Viena, 1995) si membru al delegatiei Romaniei la „International Conference on the Role of Health Professionals in Fighting Violence Against Women”, sub egida World Health Organisation – WHO - Societatea Italiana de Obstetrica-Ginecologie si Ministerul Sanatatii din Italia (Napoli, 2000).

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

Dr. Youssef Tammam
Dr. Youssef Tammam

Chirurgie Cardiaca

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica - ginecologie

Dr. Andreas Vythoulkas
Dr. Andreas Vythoulkas

Obstetrica-ginecologie

Dr. Ruxandra Vladescu
Dr. Ruxandra Vladescu

IMAGISTICA - ECOGRAFIE

Dr. Gabriel Gogescu
Dr. Gabriel Gogescu

CHIRURGIE ONCOLOGICA

Dr. Cristian Rădoi
Dr. Cristian Rădoi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

TOP