Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca

Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca

OBSTETRICA-GINECOLOGIE: Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca

Consultatii Intermedicas: In fiecare miercuri

Programeaza o consultatie: PROGRAMEAZA-TE!

Arii de expertiza: obstetrica-ginecologie, colposcopie, laparoscopie, histeroscopie.

Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca este in prezent Sef de Sectie si Seful Clinicii Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti – Clinica de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti din anul 1999, medic primar obstetrica-ginecologie in cadrul Clinicii de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Coordonatorul Departamentului Stiintific de Medicina Materna si Fetala cu Risc Inalt din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, dar si doctor in stiinte medicale.

Ceea ce il recomanda pe Dr. Alexandru Anca este profesionalismul cu care lucreaza si supraspecializarea sa pe diagnostic, fiind un foarte bun diagnostician si investigator in probleme medicale din zona de ginecologie. Un diagnostic corect duce la un tratament corect si eficienta de timp.

Din pasiunea pentru domeniul de activitate ales si din dorinta de a transmite cunostintele acumulate de-a lungul celor 34 de ani de experienta, dr. Anca sustine cursuri si lucrari practice studentilor din cadrul universitatii de medicina la care este Conferentiar si cursuri postuniversitare pentru obtinerea de atestate si competente precum colposcopia, laparoscopia, histeroscopia. De asemenea, se afla in comisii de specialitate, comisii pentru ocupare de posturi si comisii pentru doctorat, fiind in trecut Sef de Lucrari al Catedrei de Obstetrica-Ginecologie din cadrul UMF „Carol Davila” din Bucuresti.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Visiting Professors

TOP